Trener Dunava podneo ostavku posle poraza od reprezentacije Srbije!

Sada već bivši strateg Starobanovčana ističe da ne zna gde će nastaviti trenersku karijeru

Mihajlo Bošnjak, trener fudbalskog kluba Dunav iz Starih Banovaca, podneo je neopozivu ostavku nakon jučerašnjeg poraza od reprezentacije Srbije od 4:0.

Dosadašnji trener ovog srpskoligača rekao je da posle tog “sramotnog” rezultata ima moralnu obavezu da se povuče sa klupe.

– Iako se radilo o prijateljskoj utakmici, bez takmičarskog značaja, smatram da je ovakav poraz nedopustiv za klub našeg renomea. Očigledno je da smo potcenili protivnika i opušteno ušli u meč, što nam se osvetilo.

Moji igrači bi konačno morali da shvate da danas u svetu svako zna da igra fudbal, pa čak i reprezentacija Srbije – rekao je Bošnjak.

Sada već bivši strateg Starobanovčana ističe da ne zna gde će nastaviti trenersku karijeru, jer mu je poraz protiv “orlova” zatvorio mnoga vrata u svetu fudbala.

– Moja je sreća što je meč bio zatvoren za javnost pa našu bruku nije videlo mnogo ljudi, ali me je već jutros zvao moj menadžer i kazao da se u narednih nekoliko godina ne nadam angažmanu u Evropi i Aziji. Bio je veoma ljut i rekao da nikome nije potreban trener koji je uspeo da izgubi od Srbije – objasnio je Bošnjak.

Na kraju obraćanja Bošnjak je selektoru Belgije, narednom protivnikom reprezentacije Srbije, savetovao da ne pravi njegove greške i posebno obrati pažnju na igrača sa brojem 9, čijeg imena trenutno nije mogao da se seti.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!