Stojković na golu turskog Mersina?

Golman Partizana Vladimir Stojković mogao bi već u zimskom prelaznom roku da napusti Partizan, a „Sport“ piše da je već dogovorio saradnju sa turskim Mersinom.

Prema saznanjima “Sporta”, Vladimir Stojković je dogovorio trogodišnju saradnju sa tim klubom, a u redovima šampiona Srbije ne žele da mu staju na put, u znak zahvalnosti za igre u ’crno-belom’ dresu i zbog želje da se rastereti budžet.

Uprkos tome što se činilo da je Stojković pred potpisivanjem novog ugovora sa Partizanom, u četvrtak je došlo do obrta. Saradnja sa turskim prvoligašem je, kako piše “Sport”, dogovorena preko posrednika, među kojima su i srpski menadžer Ranko Stojić i jedan engleski agent, koji brine o karijeri srpskog golmana, koji su o svemu obavestili čelnike Partizana.

Za Stojkovića se zna da je jedan od najplaćenijih fudbalera u ekipi, pa bi prelaskom u Mersin dosta rasteretio budžet ’crno-belih’. S druge strane, Mersin pokušava da se prestroji tokom zimske pauze, pošto u prvenstvu drži pretposlednju poziciju, a akcenat su stavili na dovođenje kvalitetnog golmana, a izbor je očigledno pao na Stojkovića.

Stojković je karijeru počeo u rodnoj Loznici, a potom je branio boje Zemuna, Crvene zvezde, Nanta i Sportinga, a kao pozajmljen igrač i Vitesea, Hetafea i Vigana, da bi na kraju prešao u Partizan, gde je imao veliku ulogu u dominaciji ’crno-belih’ u srpskom fudbalu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!