Stojković: Moramo da budemo na prvenstvu u Francuskoj

– “Danas se mi nikoga ne plašimo na terenu. Mi imamo poštovanje prema svakom rivalu, ali znamo svoje vrednosti” – smatra Stojković.

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković je, pored kapitena Branislava Ivanovića, jedini fudbaler koji je i pre pet godina igrao protiv Francuske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Iskusni golman smatra da Srbija ima velike šansa da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

“Ubeđen sam da ćemo ići na prvenstvo. Ovo je preozbiljna reprezentacija. Sada smo prava ekipa. Mladost je dobila na iskustvu. Mi jednostavno moramo da budemo na prvenstvu u Francuskoj” – obećava Stojković.

Prednost Srbije u ovom trenutku je i velika vrlina što mnogi naši fudbaleri igraju u velikim evropskim klubovima. Tu stiču iskustvo, koje je neophodno za ovakvo jako takmičenje.

– “Danas se mi nikoga ne plašimo na terenu. Mi imamo poštovanje prema svakom rivalu, ali znamo svoje vrednosti” – smatra Stojković.

Stojković podseća da je Francuska tim sa odličnim pojedincima i dobro uklopljena u kolektiv.

– “Francuzi su iskusni, znaju kako treba da igraju u svakom trenutku. Znaju da se brane, umeju da drže loptu, a opasni su u napadu. Nadam se, međutim, da ćemo uz savete selektora osujetiti sve njihove pokušaje – izneo je golman Stojković svoje mišljenje o narednom rivalu.

Meč Srbija – Francuska igra se u nedelju od 20,45 minuta.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!