Stojković branio za Sporting

Reprezentativac Srbije Vladimir Stojković odlično branio 90 minuta za Sporting protiv Estorila

Vest koja će obradoviti sve fudbofile, ali i selektora Srbije glasi: golman Vladimir Stojković je posle dužeg vremena branio 90 minuta za Sporting iz Lisabona. I, to, po izveštačima – odlično.

– Dobro, moram da kažem da sam zadovoljan i da sam protiv Estorila (2:2) zaista odlično branio – smireno priča naš najbolji čuvar mreže.

Novi trener “lavova” Paulo Seržo, za razliku od Paola Benta koji je dobio otkaz na kraju minule sezone, našem golmanu bar daje priliku.

Poslao je Vlada medijsku poruku “da ne želi da brani u kvalifikacijama za reprezentaciju ako ne bude imao klub…”. – To je moralni čin, šta drugo da kažem, teško je boriti se sa mnogobrojnim pritiscima… Dolaze Grci, utakmica je prijateljska, pa bi valjalo očekivati Stojkovića na golu “orlova”. – To ćemo u petak saznati, kada selektor Antić bude izdiktirao spisak – bilo je sve što je rekao sjajni golman.

– Seržo je došao pred početak sezone, novi je trener i normalno je da želi svima da pruži priliku. Ja sam prvu iskoristio, a i na treninzima sam pokazao da nisam zaboravio da branim. Za sada ide sve dobro, samo da ne ureknem, jer sam mnogo toga lošeg, ne svojom krivicom, doživeo. Ipak, ja uvek gledam samo napred.

Stojković ne krije da bi voleo da ostane u Lisabonu.

– Posle svega, ukoliko bih se vratio na gol, to bi za mene bila i najveća pobeda. Jer, znam da kod Benta nisu odlučivali rad i kvalitet, Ali, bilo – prošlo, fokusiram se samo na budućnost.

Budućnost u Sportingu, to bi bilo ono pravo.

– Hajde da sačekamo još desetak dana, tada će sve biti izvesnije. Da ne pričam mnogo za novine, nego na terenu.

Vladimir Stojković je uvek govorio na terenu, povratak među stative Sportinga, svakako bi predstavljao prekretnicu u karijeri, ali i veliki plus za srpski fudbal.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!