SMS i Tadić: Daćemo sve od sebe da savladamo Švajcarsku (VIDEO)

Fudbaleri Srbije posle poraza od Brazila (2:0) i remija protiv Kameruna (3:3) u petak od 20 sati protiv Švajcaraca odlučuju o prolasku u osminu finala Svetskog prvenstva.

Dušan Tadić je na konferenciji za medije istakao da je pritisak veliki, ali da reprezentativci Srbije treba da se fokusiraju na fudbal.

“Bio je veliki pritisak pre četiri godine, samo je potrebno da se fokusiramo na fudbal. Ko bude bolji neka ide dalje. Svaki dan imamo pritisak, navikli smo na njega u klubovima”, rekao je Tadić.

Podsetio je na sličnu situaciju iz kvalifikacija kada su uoči Lisabona “neplanski remizirali” sa Irskom i potom morali da pobede u Portugalu i uspeli.

Sergej Milinković-Savić je rekao da je situacija sa njegovim zglobom mnogo bolja, da će biti spreman za Švajcarce i obećao da će navijači videti njegovo najbolje izdanje.

“Moramo maksimalno da uđemo, pobedimo i ne smemo da gledamo unazad. Daćemo sve od sebe da savladamo Švajcarsku”, istakao je Sergej.

Tadić je dodao da je realan rezultat protiv Kameruna bio 4:2 ili 5:3 i priznao da je ekipi laknulo kada je Brazil pobedio Švajcarce.

“Naravno da nam je to popravilo utisak zato što imamo sve u svojim rukama, do nas je. Potrebna nam pobeda u poslednjem kolu i zadovoljni smo zbog toga”, rekao je Tadić, uz konstataciju da kada je njegova forma u pitanju uvek može bolje.

Zajednički su konstatovali da će veoma bitan faktor protiv Švajcarske biti i sreća.

“Nadamo se da će sreća ovaj put biti uz nas”, poručili su Milinković-Savić i Tadić i javno demantovali priče o lošoj atmosferi, koja je, kako navode, nikad bolja.

“Da mi je neko pre dve godine ponudio ovakvu situaciju, da nas pobeda protiv Švajcarske vodi u drugi krug, prihvatio bih sa obe ruke”, naglasio je Tadić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!