Škuletić prodat Lokomotivi za 4 miliona evra!

FK Partizan potvrdio je da je napadač Petar Škuletić prodat moskovskoj Lokomotivi za četiri miliona evra

Ono što se spekulisalo od srede uveče potvrđeno je predstavnicima medija u četvrtak popodne na stadionu u Humskoj.

Za ovaj transfer glasalo je devet od 12 članova Upravnog odbora, protiv prodaje najboljeg strelca tima bili su samo Ljubiša Tumbaković, Dragan Bjelogrlić i Nenad Janković (Nele Karajlić).

Član upravnog odbora Milorad Vučelić je istakao da je klub morao da prihvati neočekivanu ponudu Lokomotive jer je u teškoj finansijskoj situaciji.

– “Znate da smo odbili ponudu Lila od 2,3 miliona evra. U međuvremenu su se čekale ponude iz Kine, Nemačke i Sportinga, ali nijedna nije bila konkretna. Prva takva bila je od Lokomotive u vrednosti od četiri miliona evra i taj novac će biti uplaćen odmah, a ne u ratama. Nismo očekivali ovakvu ponudu, bilo nam je teško da odlučimo. Svesni smo da smo ovim potezom stavili titulu na kocku i da je rizik veliki, ali se u međuvremenu promenio splet okolnosti i nismo hteli da sputavamo Škuletića da reši svoju egzistenciju”, istakao je Vučelić.

Vučelić je ipak rekao da neće samo uprava biti odgovorna u slučaju da Partizan ne sačuva prednost od šest bodova i osvoji titulu.

– “Uprava je, naravno, na udaru, ali i trener. Pa, ne mislite valjda da će uprava da igra i daje golove. Ne može stalno uprava da bude alibi za trenera i igrače. Zna se ko igra fudbal. Znamo da je odlazak Lazovića i Škuletića nenadoknadiv. Probaćemo da bar malo nadomestimo njihov odlazak. Teško je bilo odoleti ponudi, a i mi ne bismo želeli da imamo nezadovoljnog igrača”, dadao je čelnik Partizana, koji je istakao da mu Tumbaković nije najavio odlazak zbog neslaganja sa upravom, pre svega generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Škuletić je u četvrtak ujutru stigao u Beograd i u pratnji menadžera Radojice Božovića boravio na stadionu popodne, a do kraja dana bi trebalo da bude na putu za Moskvu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!