Skandal na Marakani: Zvezda falsifikovala Rajkovićev potpis?

– “Ništa nisam potpisao. Kako je moguće da potpišem nešto kada sam u Tel Avivu”, poručio mladi čuvar mreže

Crvena zvezda je ozbiljno ugorzila učešće u evropskim kupovima naredne sezone! Naime, prema saznanjima lista Alo rukovodstvo crveno-belih falsifikovalo je potpis doskorašnjeg kapitena i čuvara mreže Predraga Rajkovića kako bi klub dobio zeleno svetlo na monitoringu UEFA.

Crveno-beli su pre tri sedmice morali da naprave reprograme dugova sa svim bivšim igračima i trenerima i kompletnu dokumentaciju pošalju u Nion. Međutim, Alo tvrdi da su u sedište UEFA čelnici Crvene zvezde poslali dokument sa Rajkovićevim potpisom, iako najbolji mladi golman sveta ništa nije potpisao.

Crvena zvezda u ovom trenutku duguje Rajkoviću 50.000 evra,što je, ispostaviće se, suma koja bi mogla crveno-belima da oduzme evropsku licencu.

Da se nešto kuvalo oko potpisa Predraga Rajkovića naslućuje se i po izjavi mladog čuvara mreže.

– “Ništa nisam potpisao. Kako je moguće da potpišem nešto kada sam u Tel Avivu. Dogovor je bio da mi klub isplati deo novca 15.septembra ili 15.oktobra, ne sećam se. Polovinu tada, polovinu kasnije. Oni to nisu ispoštovali, a ja zbog toga nisam hteo da potpišem nikakve papire. Do dogovora, jednostavno nije došlo”, rekao je za Alo Predrag Rajković.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić poručio je da su svi fudbaleri pristali na reprogram.

– “Ne znam gde se nalazim, nemamo struje, a vi zamarate sa Rajkovićem. Svi igrači su potpisali, svih 84 fudbalera sa kojima je potpisan reprogram. Stvarno ne znam ništa oko Rajkovića. Nisam stražario i gledao ko je tamo šta potpisivao, možda je potpisao Rajkovićev otac”, poručio je Terzić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!