Sautempton nudi Tadiću produžetak ugovora

Sada već bivši srpski reprezentativac Dušan Tadić pohvalio se najnovijom ponudom, uz odlične uslove, duplo bolje od onih koje sada ima u svom klubu. Potpis čeka leto…

Posle loših vesti koje su mu stigle iz reprezentacije Srbije, zbog nepozivanja od strane selektora Radovana Ćurčića za mečeve protiv Poljske i Estonije, a onda i njegove burne reakcije na sve to, Dušan Tadić je saznao i jednu odličnu vest, ali u njegovom klubu Sautemptonu.

Naime, u razgovoru za današnji ”Sport”, srpski internacionalac je potvrdio da mu je klub ponudio novi ugovor, iako su mediji prethodnih dana u prvi plan isticali njegovo navodno nezadovoljstvo odnosom trenera Kumana prema njemu.

– ”Rukovodstvo Sautemptona izrazilo je spremnost da sa mnom parafira višegodišnju saradnju. Sadašnji ugovor ističe u junu 2018, a novi uslovi su duplo bolji od postojećih”, otkrio je Tadić, ali i dodao:

– ”Leto je za razgovor”.

Kada je reprezentacija u pitanju, Tadić je rekao šta je imao, a ni sada kada su se strasti stišale, ne želi da povuče ništa od onoga što je poručio selektoru Ćurčiću.

– ”Nemam šta ni da dodam, ni da oduzmem”, jasan je Tadić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!