Rio Ferdinand: Neverovatno, kao pljačka na ulici! (FOTO/VIDEO)

Skandalozno suđenje nemačkog arbitra Feliksa Briha u utakmici Srbija – Švajcarska neizbežna je tema u osvrtu na meč u Kalinjingradu.

Legenda engleskog fudbala, Rio Ferdinand, komentarisao je meč u ostrvskim medijima i otvoreno u analizi rekao šta misli o nedosuđenom penalu za Srbiju i previđenom očiglednom prekršaju na Aleksandru Mitroviću.

Pogledajte još jednom tu situaciju, u kojoj je Nemac dosudio faul srpskog igrača!?

Jedan od defanzivnih igrača uopšte nije gledao u loptu. Mitrović je bio među dvojicom igrača, kako je to uopšte mogao da bude faul u napadu? Ovo je bilo kao pljačka na ulici, neverovatno“, rekao je Ferdinand.

Fudbaler Vest Hema Pablo Zabaleta se složio sa Ferdinandom, rekavši da ne može da veruje da faul nije dosuđen.

“Mislim da je ovo bila veoma čista situacija za sudiju, pošto jedan od igrača uopšte nije gledao loptu. Samo je držao Mitrovića”, rekao je Zabaleta.

Ferdinand je istakao da je sudija trebalo da proveri spornu situaciju koja se desila u 66. minutu utakmice na VAR-u (Video assissted referee).

Mislim da je trebalo da se koristi VAR. Ne znam šta su ljudi koji donose odluke (na VAR-u) radili, ali moraju dobro sebe da pogledaju, jer su dva igrača rvačkim potezom oborila Mitrovića“, rekao je Ferdinand, prenosi “Dejli mejl”.

Utakmica Srbije i Švajcarske završila se porazom srpske reprezentacije, nakon gola Šaćiriija u 90. minutu utakmice.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!