Republika Srpska – Srbija u junu 2015?

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja organizovanja ovog susreta u Banjaluci, u FSRS su ubeđeni da će sledećeg juna konačno dočekati “orlove”.

Prijateljski meč između reprezentacija Srbije i Republike Srpske igraće se sredinom 2015. godine, potvrdio je FSRS.

Duel dve selekcije trebalo je da bude odigran 4. septembra, ali je otkazan jer je BiH zakazala duel sa Lihtenštajnom. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja organizovanja ovog susreta u Banjaluci, u FSRS su ubeđeni da će sledećeg juna konačno dočekati “orlove”.

– “Obavili smo određene razgovore. Nastojaćemo da se utakmica odigra u tom terminu”, rekao je za Klix.ba predsednik FSRS Mile Kovačević.

Već godinama se najavljuje ovaj duel, ali je on iz različitih razloga nekoliko puta otkazivan. Prošle godine je meč konačno zakazan za avgust, što je odobrio I F/NS BiH, ali je meč pomeren za septembar zbog obaveza Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Međutim, zbog duela BiH i Lihtenštajna, i ovaj termin je nedostupan. Sada se spekuliše od 16. junu 2015. godine. Prvi čovek FSRS najavio je da će u narednom periodu kontaktirati FIFA i UEFA oko odigravanja ovog meča.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!