Rajevac ponovo selektor Gane!

Ovo će biti povratak stručnjaka sa obronaka Zlatibora na mesto najvećeg useha, jer je Gana pod njegovim vođstvom stigla do osam najboljih reprezentacija sveta na Svetskom prvenstu u Južnoj Africi 2010. godine.

Srpski stručnjak Milovan Rajevac neočekivano je postao selektor Gane, jer je dosadašnji selektor Kvasi Apija sporazumno raskinuo ugovor.

Rajevac je prvobitno trebalo da obavlja funkciju savetnika u stručnom štabu, ali se situacija promenila posle razgovora na relaciji Savez–selektor.

Detalji ugovora i dužina saradnje biće poznati posle vikenda, kada se Savez bude dogovorio o uslovima raskida saradnje sa selektorom koji je odveo ‘Crne zvezde’ na Mundijal u Brazil.

Ovo će biti povratak stručnjaka sa obronaka Zlatibora na mesto najvećeg useha, jer je Gana pod njegovim vođstvom stigla do osam najboljih reprezentacija sveta na Svetskom prvenstu u Južnoj Africi 2010. godine. Iste godine, doveo je Ganjane do finala Kupa Afričkih nacija.

Posle otkaza u Gani, zbog nesuglasica sa Savezom, radio je kratko u Al-Ahliju i Kataru, dok je pre toga predvodio, između ostalih, Železnik, Vojvodinu i Borac iz Čačka.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!