Raća Petrović: Ne žuri mi se u inostranstvo

Nisam od onih koji pošto-poto žele da napuste Srbiju, kaže reprezentativac i prvotimac Partizana koji se sprema za četvrtu sezonu u crno-belom dresu ne obazirući se na priče o odlasku

Koliko je samo puta „otišao“ i ko ga sve nije želeo… A Radosav Petrović je ponovo tu, na pripremama Partizana, željan novih izazova. Ima samo 22 godine, a jedan je od najiskusnijih jer se sprema za četvrtu sezonu u crno-belom dresu.

Ponovo se pominju neke nove destinacije, pre svega u Italiji (Đenova i Udineze), dok se jedini reprezentativac iz šampionskog tima ni najmanje ne uzbuđuje.

– Navikao sam na takvu situaciju i zaista nemam problem – miran je sjajni vezista. – Uostalom, sve te informacije su se prvo pojavljivale u inostranim medijima, što je pozitivno i dokaz da interesovanje postoji. S druge strane, fudbaler sam Partizana, spremam se i razmišljam samo o kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Niti mi se žuri u inostranstvo, niti me opterećuju sve te priče.

Ne može, međutim, prelazni rok bez pominjanja odlaska Petrovića.

– Nema pravila, sve je moguće i ovog leta. Nisam od fudbalera koji bi pošto-poto da odu iz Srbije.

Neki smatraju da je problem i u menadžerima koji brinu o srpskom reprezentativcu, jer igra sjajno, a u Humskoj tvrde da ne stižu konkretne ponude.

– Bilo je možda nekih grešaka, ali još se nije pogodilo da sve strane budu zadovoljne nekom od ponuda – kaže Petrović.

Pitanje je i kolika bi morala da bude ponuda koja bi sve zadovoljila.

– Klub nije želeo da prihvati ni neke ponude od pet-šest miliona evra, koliko sam ja čuo. A ne mogu da procenim koliko vredim, ne radim za „Transfermarkt“ – raspoložen je za šalu Petrović.

Mnogi misle da će Partizan biti slabiji, jer je u dva prelazna roka otišlo mnogo igrača (Kleo, Moreira, Boja, Stevanović, Smiljanić, Tejgo, Adija, Iliev, Jovanović…), a istovremeno ekipi je neophodno vreme da se uigra.

– Konkurencija je ponovo više nego jaka. Imaćemo ponovo po dva odlična igrača na svakoj poziciji – uverava Petrović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!