Procureo novi dres Orlova za nastup protiv Norveške u baražu! (FOTO)

Dres je potpuno beli, a samo su ramena u plavoj boji, a ističe se i logo Fudbalskog saveza Srbije (FSS) sa drečavo zelenim slovima Srbija i četiti S iz ocila.

Od kako je FSS potpisao ugovor sa jednom od najvećih kompanija za proizvodnju sportske opreme, Puma je firma koja oblači reprezentativce Srbije. Sada su nam, ako je istina ono što se pojavilo u javnosti, pripremili veliko iznenađenje.

Naime, na društvenim mrežama je prisutna fotografija dresa za koji se smatra da će biti oprema naše reprezentacije. Ovo nije prvi dres nacionalnog tima, već se očekuje da srpski fudbaleri u njemu igraju na gostovanjima, kada prva garnitura ne može da bude u upotrebi.

 

Neposredno pred Mundijal u Rusiji, Puma je navijače srpske reprezentacije neprijatno iznenadila crvenom garniturom sa belim brojevima, kao i belom garniturom sa trobojkom po sredini dresa. Tada se u javnosti vodila velika rasprava da li su dresovi dovoljno dobri da nacionalni tim igra u njima.

Naime, ovakvi modeli su već ranije bili u upotrebi, beli dres je prekopiran od italijanskog ,dok su dresove slične našem crvenom ranije nosile Austrija i Švajcarska, jedan od rivala Srbije u Rusiji pre dve godine.

Sada je proizvođač otišao korak dalje i umesto nekog prepoznatljivog dizajna opredelio se za kombinaciju kakvu reprezentacija Srbije nikada nije nosila. Boje na ramenima, redizajniran grb FSS i osnovna boja koja nije potpuno bela kao što smo navikli, izazvaće mnogo pažnje.

U međuvremenu, na internetu su “proculire” slike i novih garnitura koje je PUMA odradila za reprezentativce Italije, Češke, Austrije i Švajcarske.

Pa kako se Vama čini, mogli smo i gore da prođemo?

 

Austrijska gostujuća garnitura za EURO 2020

 

Češka gostujuća garnitura za EURO 2020

 

Italijanska gostujuća garnitura za EURO 2020

 

Švajcarska gostujuća garnitura za EURO 2020

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!