Prekinuta utakmica Italija – Srbija

Kvalifikacioni meč između Italije i Srbije prekinuta je posle sedam minuta igre jer organizatori nisu znali šta da rade sa navijačima Srbije koji su divljali na i oko stadiona Luiđi Feraris.

Utakmica je bila zakazana za 20 časova i 50 minuta, ali je sam početak kasnio 35 minuta jer su navijači Srbije po ulasku na stadion počeli da makazama seku zaštitnu mrežu i ubacuju baklje na teren.

Navijači su usput palili albansku zastavu i stolicama lomili ogradu od pleksiglasa na tribinama, a tada su i fudbaleri oba tima po prvi put povučeni sa terena. U međuvremenu se na terenu pojavio veći broj pripadnika policije, bili su spremni i vodeni topovi, ali do kontakta sa navijačima ipak nije došlo.

Stanković i ekipa ponovo su istrčali na teren nešto posle 21 čas i deset minuta i tom prilikom zamolili navijače da se smire i tada se činilo da će meč ipak biti odigran.

Možemo samo da nagađamo koliko je fudblerima i našem kapitenu bilo neprijatno kada ih je posle 35 minuta pauze italijanska publika dočekala koncertom zvižduka prilikom intoniranja srpske himne, a da sve bude gore, fudbal se u Đenovi igrao samo sedam minuta.

Za to vreme Italijani su uspeli da postignu pogodak koji je poništen zbog ofsajda u petom minutu, da bi posle samo 120 sekundi na teren poletele još dve baklje koje su bile signal delegatima da po drugi put izađu na teren i odluče da se meč prekine.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!