Podrška reprezentativaca Druliću

Drulićevo stanje, prema rečima direktora Opšte bolnice u Ćupriji dr Marka Ilića, trenutno je stabilno i nije životno ugrožen.

Fudbalski reprezentativci Srbije i rukovodstvo nacionalnog saveza uputili su reči podrške bivšem napadaču Crvene zvezde Goranu Druliću, koji je u u utorak teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

Drulić je teške povrede zadobio u sabraćajnoj nesreći u utorak oko 19 sati kod Paraćina prilikom sudara putničkog i teretnog vozila i zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja hitno je operisan u bolnici u Ćupriji. Drulićevo stanje, prema rečima direktora Opšte bolnice u Ćupriji dr Marka Ilića, trenutno je stabilno i nije životno ugrožen.

– “Ohrabrenje među ‘orlove’ stiglo je sa vešću da je, prema rečima lekarskog tima, stanje Gorana Drulića posle izvršenog operativnog zahvata stabilno. Sa nadom da će nekadašnji golgeter i iz ove situacije izaći kao pobednik reprezentativci i članovi stručnog štaba A selekcije poručuju da su srcem i dušom uz Drulića, kome žele brz i uspešan oporavak”, objavljeno je na sajtu FSS.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!