Počela prodaja ulaznica za utakmicu Srbija – Rumunija u Ligi nacija

Prodaja ulaznica za meč Srbija – Rumunija, koji se u okviru novog UEFA takmičenja, Lige nacija, igra 10. septembra od 20.45 na stadionu Partizana, počela je ovog ponedeljka u podne preko “Ticketline” prodajne mreže.

Ulaznice, po cenama od 300 dinara za južnu odnosno severnu tribinu, 600 koliko je potrebno izdvojiti za “istok”, odnosno 800 koliko košta za ulaz na zapadnu, moguće je trenutno nabaviti na četiri načina. U novobeogradskom Tiketlajnu (Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46, radnim danima od 9 do 18 sati i subotom od 10 do 16), zatim u Tržnom centru Voždovac, na info-pultu, svakim danom od 10 do 21 čas, putem sajtova ticketline.rs i fss.rs, te pozivom na telefon 011/20-30-570. Sve to uz mogućnost rezervisanja ulaznica, kupovine onlajn kreditnom karticom, dostave na kućnu adresu i uplate na račun.

Dostava karata

Dostava karata je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24h izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu na email office@ticketline.rs

Uputstvo za uplatu

Broj žiro računa za uplatu: 250-1450000795770-82

Prilikom uplate obavezno treba da se navede: 1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina, 2) U polje “svrha uplate” upisati Srbija – Rumunija 3) U polje “Primalac” upisati Ticketing d.o.o 4) U polje “poziv na broj” upisati broj porudžbine koja se dobija prilikom rezervisanja ulaznica, 5) ukoliko se poručene ulaznice plaćaju preko računa firme, potrebna je potvrda o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete, što treba dostaviti na mejl office@ticketline.rs.

Prilikom uplate, na iznos karata treba dodati i iznos rezervacije od 100 dinara, te dostave (250 dinara), što važi za celu teritoriju Srbije. Za uplate bez tog dodatka, za rezervaciju i dostavu, karte neće biti izdate, saopštio je FSS, u čijem se obraćanju javnosti dodaje i da je rok za uplatu, da bi se ulaznice dobile na kućnu adresu, subota 1. septembar.

Nakon ovog roka moguće je izvršiti uplate do srede, 5. septembra, a u tom slučaju ulaznice će se podizati na blagajni broj 1 Partizanovog stadiona. Za ovakve rezervacije, potrebno je, pored cene karte/karata, doplatiti i pomenuti iznos od 100 dinara, za rezervisanje ulaznica.

Prodaja karata na stadionu

Na blagajnama stadiona FK Partizan prodaja će početi u ponedeljak 3. septembra, i to od do nedelje, devetog dana predstojećeg meseca, od 10 do 18 časova.

Na dan utakmice, u ponedeljak 10. septembra, ulaznice će se prodavati isključivo na blagajnama stadiona crno-belih od 10 časova (u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama), do početka meča. Shodno pomenutom Zakonu, ulaznice se mogu kupiti isključivo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj karata po kupcu je sedam.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!