Pižon vraća Lazovića i Lukovića?

Selektor i čelnici FSS pokušavaju da nagovore Lazovića i Lukovića da ponovo zaigraju za nacionalni tim

Kako pišu Večernje novosti, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović i čelnici našeg Saveza trude sa da vrate Danka Lazovića i Aleksandra Lukovića u državni tim.

Dvojac iz Zenita je pre pola godine odlučio da više ne igra za reprezentaciju iz i dalje nepoznatih razloga. Navodno, iza svega je sukob na relaciji Pižon – Lazović, ali to nikada nije dokazano.

U svakom slučaju, kontakti su ponovo uspostavljeni i sada je samo poitanje vremena kada će ova dvojica asova ponovo navući dres reprezentacije. Po svemu sudeći, do toga neće doći za predstojeće mečeve kvalifikacija za EURO 2012 sa Severnom Irskom i Farskim Ostrvima, ali postoji velika šansa da ih ponovo vidimo u nacionalnom timu za susrete sa Italijom i Slovenijom.

Mada, jasno je da će ljudi iz Saveza pokušati da ih ubede da što pre promene odluku jer je reprezentacija u veoma teškoj situaciji – mora da ostvari sve pobede do kraja kvalifikacija, a ima mnogo kadrovskih problema. Lazović bi dobro došap Pižonu u napadu, gde ne može da računa na povređenog Nikolu Žigića, a poslednji mečevi pokazali su da drugi izbori nisu toliko dobri, dok je Luković preko potreban zbog povrede Nemanje Vidića.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!