Piksi: Imam ponudu FSS da budem selektor Srbije!

Nisam dao konačan odgovor, razmisliću, pa ću prelomiti tek posle Mundijala. Ali, siguran sam da imam znanje da vodim ovu generaciju Srbije, rekao je Dragan Stojković za “Informer”

Bivši predsednik FSS i Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi otkrio je da je dobio ponudu da preuzme fudbalsku reprezentaciju Srbije!

O ovoj opciji priča se još od februara, kada se priv put spominjalo dovođenje Piksija na klupu “Orlova”

Stojković je objasnio da se sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem video u Lisabonu i da mu je rekao da će raumisliti o ponudi i dati odgovor posle Mundijala. Piksi je inače poslednji angažman imao u japanskoj Nagoji.

– “Imam ponudu Fudbalskog saveza Srbije. Nisam rekao ni da, ni ne. O svemu ću doneti odluku posle Mundijala u Brazilu, a trenutno radim kao stručni konsultatnt za jednu japansku televiziju – kaže Stojković za Informer i dodaje:

– “Video sam se sa Karadžićem u Lisabonu i od tada se nismo čuli – objašnjava Piksi i kaže da ima kvalitet da vodi “Orlove”

– “Naša selekcija ima potencijal, imamo nekiliko fenomenalnih igrača, koja samo neko treba da uklopi i povede ka Evropskom šampionatu. Ja 100 odsto imam mogućnosti i kvaliteta da to uradim sa ovim timom – poručio je Stojković

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!