Odmazda! Danilo Pantić obrisan sa spiska Orlića!

Iako ga je selektor Ivan Tomić uvrstio na spisak za dve prijateljske utakmice protiv Hrvatske talentovani vezista u međuvremenu je obrisan i neće konkurisati za tim Orlića.

Više od tri meseca pauze prošlo je od prethodnog okupljanja omladinske reprezentacije Srbije (igrača rođenih 1996. godine i mlađih) i prijateljskih utakmica protiv Crne Gore (2:0, 0:0)

Orlićima danas (14,00) predstoji prvi od dva kontrolna meča protiv Hrvatske u SC FSS u Staroj Pazovi. Na nešto više od mesec dana do početka završnog kvalifikacionog turnira za plasman na EP selektor Ivan Tomić probaće snage na koje računa za odlučujuće borbe u Holandiji (26-31. mart).

– “Želimo da proverimo u kakvoj su igrači formi posle zimske pauze i da imamo jasnu sliku uoči kvalifikacionih utakmica. Hrvatska je idealan protivnik. Komšije su se sa sedam bodova plasirale u drugi krug kvalifikacija, i za njih su ove utakmice značajne kao i za nas – kaže Ivan Tomić.

Danilo Pantić ne igra u drugom delu sezone za Partizan, jer nije želeo da produži ugovor koji mu ističe na leto, a ista sudbina čeka ga u omladinskoj reprezentaciji. Iako ga je selektor Ivan Tomić uvrstio na spisak za dve prijateljske utakmice protiv Hrvatske talentovani vezista u međuvremenu je obrisan i neće konkurisati za tim Orlića.

– “Stav FSS je da Pantić ne bude u reprezentaciji, jer ne igra takmičarske utakmice. Ni mi, ni Partizan nismo zadovoljni sa ovim što se dešava sa njim. Potreban nam je kao igrač, ali to više nije pitanje za mene – kratko je obrazložio Ivan Tomić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!