Ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće: Problemi sa igračima i u Jermenskom taboru?!

– “Želim da igram za Jermeniju, i jedino što sam tražio je da do Jerevana stignem na pogodan način…”

Napadač fudbalske reprezentacije Jermenije Mauro Krespo Guevgeozian razočaran je odnosom Fudbalskog federacije Jermenije koja je odbila da mu kupi avionsku kartu u biznis klasi, tako da se neće pridružiti drugovima u reprezentaciji na utakmici kvalifikacija EURO 2016. protiv Srbije, koja će se 11. oktobra odigrati u Jerevanu.

Napadač peruanske Alianca Lime jedno vreme nije želeo da komentariše razloge zbog kojih se neće pridružiti reprezentativnim drugovima, ali je odlučio da demantuje pojedine medije koji su preneli da će propustiti oktobarske mečeve u kvalifikacijama zbog problema sa dokumentacijom.

– “Ne dolazim na reprezentativno okupljanje zbog problema sa avio kartom. Kako bih trebao da provedem 20 sati u vazduhu, tokom leta iz Perua u Jerevan, zamolio sam rukovodstvo saveza da mi obezbedi kartu u biznis klasi. Dobio sam negativan odgovor, što je veliko razočarenje za mene. Želim da igram za Jermeniju, i jedino što sam tražio je da do Jerevana stignem na pogodan način”, rekao je Guevgeozian za jermenski NEWS.am Sport.

Mauro Krespo Guevgeozian i Fudbalski savez Jermenije su sličnih problema sa kartom imali i prošle godine, kada je 28-godišnji igrač propustio kvalifikacioni meč protiv Danske.

Inače, Mauro je rođen u Montevideu, kao dete Jermenskih iseljenika, a u Urugvaju je nastupao za Feniks i Penjarol. U karijeri je nastupao i za paragvajski Libertad, čileanski Everton i peruansku Limu, u kojoj sa uspehom igra poslednje dve sezone. Za reprezentaciju Jermenije debitovao je u maju ove godine protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!