Navijači Škotske čistili sneg na “Karađorđu”! (FOTO, VIDEO)

Oko 30 navijača Škotske pridružilo se grupi ljudi koja je angažovana na čišćenju snega na stadionu u Novom Sadu, gde će večeras biti odigrana kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo između Srbije i Škotske.

Navijači Škotske došli su na stadion samoinicijativno, uzeli lopate u ruke i krenuli da čiste sneg koji u Novom Sadu nesrestano pada od sinoć i zadaje probleme organizatorima utakmice.

Škotlanđani su odeveni u svojim tradicionalnim suknjicama, a mnogi od njih skinuli su se do pasa, iako je temperatura u Novom Sadu oko nule.

Zvaničnici Fudbalskog saveza Škotske su na svom tviter nalogu postavili sliku očišćenog terena u Novom Sadu i napisali da će se utakmica igrati bez obzira na sneg.

Pre dolaska na stadion navijači Škotske selekcije boravili su u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici gde su deci bez roditeljskog staranja odneli poklone.

Pretpostavlja se da će večerašnjoj utakmici u Novom Sadu prisustvovati oko 1.000 škotskih navijača.

Konačana odluka o eventualnom odlaganju utakmice između Srbije i Škotske biće doneta večeras, kada obe ekipe dođu na stadion i kada bude procenjeno u kakvom je stanju teren, rečeno je ranije danas agenciji Beta. Kako je rečeno Beti, kada obe ekipe oko 19 sati dođu na stadion, zvaničnici utakmice će proceniti da li može da se odigra meč u Novom Sadu ili će biti odložen za sutra.

Utakmica između Srbije i Škotske trebalo bi da počne u 20.30.

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!