Nastavak španske serije: Kontratužba FSS protiv Antića!

Radomir Antić se pojavljivao u televizijskim reklamama firmi s kojima FSS nije imao sponzorski ugovor, a nije vratio ni automobil koji je dobio na korišćenje!

Radomir Antić pred Arbitražnim sudom za sport u Lozani traži od Fudbalskog saveza Srbije nadoknadu za raskid ugovora dve godine pre isteka, a na „domaćem terenu” srpska „kuća fudbala” sa nekadašnjim selektorom vodi dva spora zbog kršenja ugovora sa sponzorima.

O kojoj je sumi reč za sada nije poznato, ali kako je reč o kršenju milionskih ugovora koje FSS ima sa snažnim sponzorima može da se pretpostavi da se radi o brojevima sa šest nula.

Fudbalski savez Srbije je uoči odlaska reprezentacije na Prvenstvo sveta 2010. morao da plati brojne „penale” poslovnim saradnicima zbog komercijalnih izleta Radomira Antića.

FSS je tokom mondijalske kampanje imao „snažan“ ugovor sa jednom velikom pivarom, ali u isto vreme Antić se pojavljivao u reklami konkurentske firme.Bivši selektor je to činio u sopstvenom aranžmanu, međutim, sponzori FS Srbije su na taj potez gledali kao na kršenje ugovora i od „kuće fudbala“ su naplatili „debelu” odštetu.

U isto vreme, Radomir Antić se pojavljivao u televizijskim reklamama i firmi s kojima FSS nije imao sponzorski ugovor, a kako je to činio u trenerci reprezentacije doveo je u zabunu javnost da je reč o poslovnim saradnicima Saveza. Na Terazijama 35 smatraju da su i to potezi kojima je Antić kršio selektorski ugovor.

Sud će, prema najavama, morati da se pozabavi i o jednom – automobilu. Na osnovu ugovora o sponzorstvu sa jednim velikim proizvođačem automobila, FSS je dobio više vozila na korišćenje. Jedno je bilo dodeljeno Radomiru Antiću.

Posle otkaza koji je dobio, Antić automobil nije vratio. Vozilo je ostavio ličnom vozaču, koji je, inače, predsednik Fan kluba „Orlovi“, u javnosti poznatim kao najžešćim protivnicima predsednika FSS Tomislava Karadžića.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!