Muslin: Afirmacija domaće lige

Momcima iz naše lige mnogo znače ove utakmice. Pokazali su da vrede i da zaslužuju šansu, a mi na ovaj način možemo samo da dižemo naš fudbal na jedan viši nivo i afirmišemo domaću ligu.

Slavoljub Muslin, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, bio je veoma zadovoljan onim što su igrači koji su izabrani iz klubova Superlige pokazali na megdanu sa reprezentacijom SAD.

Srbija je u San Dijegu odigrala meč bez golova sa reprezentacijom SAD, ali tim rezultatom svakako su zadovoljniji Orlovi. Reprezentaciju Srbije činili su igrači iz Superlige dok je reprezentacija SAD nastupila u svom najboljem sastavu.

Slavoljub Muslin nakon meča, opravdano je bio zadovoljan viđenim.

– “Zadovoljan sam igrom i rezultatom, a ono što sam rekao i pre meča ponoviću – momcima iz naše lige mnogo znače ove utakmice. Pokazali su da vrede i da zaslužuju šansu, a mi na ovaj način možemo samo da dižemo naš fudbal na jedan viši nivo i afirmišemo domaću ligu. Iskreno, meni je motiv koji sam video kod njih bio najvažniji. Pristup, želja, disciplina. Treba da se zna da smo radili samo pet dana, a dobra stvar je da smo sada imali više vremena nego pred meč sa Katarom. Videlo se na kraju da nedostaje snage, ali to je normalno ako se zna da su naši momci došli sa priprema. I pored toga svaki dogovor su ispoštovali i nema sumnje da zaslužuju čestitke za sve što su ovde pokazali”, poručio je Muslin nakon meča.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!