Mladen Dodić novi selektor “Orlića”

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS, za selektora mlade reprezentacije, a na predlog potpredsednika zaduženog za A i mladu reprezentaciju Save Miloševića, izabran je Mladen Dodić, doskorašnji trener Jagodine

Sa Dodićem je dogovorena saradnja do završetka Evropskog prvenstva juna 2015. godine u Češkoj. Milošević je u prethodnom periodu obavio razgovore sa više kandidata za popunu ovog mesta, članovima Odbora za hitna pitanja je predložio Dodića i on je jednoglasno izabran.

Dodić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio kao šef stručnih štabova Napretka iz Kruševca, Novog Pazara, Dinama iz Vranja, Javora i Jagodine, sa kojom je u prošloj sezoni igrao u finalu Kupa Srbije i zauzeo treće mesto na tabeli Jelen Super lige.

On će na toj funkciji zameniti Radovana Ćurčića, koji je obezbedio plasman na Prvenstvo Evrope u Češkoj 2015. godine, a koji je u novembru ove godine izabran za selektora A reprezentacije Srbije.

Članovi Odbora za hitna pitanja su izrazili uverenje da će Ćurčić i Dodić odličnom saradnjom u vremenu koje dolazi omogućiti maksimalne preduslove za našu Mladu reprezentaciju pred kontinentalno takmičenje, ujedno i kvalifikaciono za odlazak na Letnje olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Članovi Odbora za hitna pitanja na današnjoj sednici izabrali su i još četiri selektora, a na predlog Mitra Mrkele, direktora mlađih selekcija u FSS. Za selektora U-16 reprezentacije (igrači rođeni posle 1. januara 1999. godine) izabran je Milan Đuričić, a za selektora U-15 reprezentacije (igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine) Marko Mitrović. Novi selektor “A” ženske reprezentacije Srbije je Boris Arsić, trener ŽFK Spartak iz Subotice. Za selektora U-16 ženske reprezentacije izabrana je Suzana Stanojević, dugogodišnja reprezentativka i u ranijem periodu selektor A reprezentacije.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!