Mihajlović: Zaslužili smo više bodova…

– “Ako ostanemo u ovom sastavu imamo šansu da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo, bez obzira ko bude bio selektor

Selektor Siniša Mihajlović rekao je posle pobede fudbalske reprezentacije Srbije nad Velsom da tim igra sve bolje i da su igrači pokazali zrelost.

Srbija je pobedila Vels sa 3:0 u pretposlednjoj utakmici Grupe A kvalifikacija, a i pre duela obe ekipe nisu imale šanse za plasman na Svetsko prvenstvo.

– “Zadovoljan sam što ekipa igra sve bolje i pokazuje zrelost. Malo smo mogli da dobijemo u ovom meču, ali igrači su pokazali potrebnu zrelost. Zaslužili smo više bodova nego što sada imamo”, rekao je Mihajlović.

– “Kasno smo počeli da dajemo golove u ovim kvalifikacijama. Protiv Velsa je trebalo još u prvom poluvremenu da zatvorimo utakmicu. Najnezgodnije je kad misliš da si dobio, a nisi. Igra je ipak bila za primer”, kazao je Mihajlović.

On je rekao da Srbija ima šanse da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo 2016. ako ostane u istom sastavu.

“Verovao sam u reprezentaciju još od početka kvalifikacija. Potrebno je vreme da bi sve došlo na mesto. Dobro smo igrali, samo je utakmica sa Makedonijom bila problem. Ako ostanemo u ovom sastavu imamo šansu da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo, bez obzira ko bude bio selektor”, rekao je Mihajlović.

Srbija će u poslednjoj utakmici u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo dočekati Makedoniju 15. oktobra u Jagodini.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!