Mihajlović zadovoljan rezultatom

Ne i igrom reprezentacije Srbije

Bod na vrućem gostovanju na Hempden Parku po ukusu selektora Srbije Siniše Mihajlovića, iako se on potajno nadao da bi Orlovi mogli da iznenade na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine i iz Škotske se vrate sa tri boda.

– “Nadao sam se da ćemo da pobedimo, ali kad to nismo uspeli, dobar je i nerešen rezultat. Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari u našoj igri. Imamo za čim da žalimo, ali i naš rival je propustio neke izgledne prilike… Kad se sve sabere, mogu da budem zadovoljan rezultatom”, iskreno je konstatovao Mihajlović posle remija od 0:0 u kojem su obe ekipe propustile po nekoliko šansi.

Po jednu u poslednjim sekundama meča. Ipak, problem sa realizacijom nije bio jedini u igri Srbije.

– “Nezadovoljan sam što su naše direktne greške uzrokovale da nas škotski fudbaleri ugroze. Ima dosta toga što ćemo sugerisati igračima, a posebno je bilo primetno da sporo prenosimo loptu i veznog reda do napada”.

Selektor, međutim, zna i uzrok nekih od grešaka – mladost tima koji je u proseku bio star svega 23 godine.

– “Primetio sam i strah, prva je utakmica kvalifikacija, sve je to normalno… Naglasio bih da svesno ulazimo u rizik, igramo sa mladim igračima kako bismo stvorili tim za budućnost”, istakao je Mihajlović.

Četa Siniše Mihajlovića naredni meč igra u utorak od 20:30 protiv Velsa na “Karađorđu” u Novom Sadu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!