Mihajlović: Razočarali su me reprezentativci ‘večitih’

Mihajlović je, takođe, naglasio da je jedini koji ga je malo zadovoljio Nemanja Tomić iz redova šampiona Srbije.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da su ga igrači Partizana i Crvene zvezde razočarali svojim igrama.

Mihajlović je, takođe, naglasio da je jedini koji ga je malo zadovoljio Nemanja Tomić iz redova šampiona Srbije.

– “Gledao sam Crvenu zvezdu i Partizan u ovim kvalifikacijama za Ligu Evrope i Ligu šampiona. Iskreno, razočaran sam igrom reprezentativaca. Razgovarao sam sa njima i rekao im da mogu i moraju više”.

– “Jedini koji je tu malo zadovoljio je Nemanja Tomić iz Partizana. Što se tiče Darka Lazovića, Maksimovića, Filipa Mladenovića i Lazara Markovića, to je sve malo i slabo”, rekao je Mihajlović.

Na pitanje šta ga je konkrentno razočaralo kod potencijalnih reprezentativaca iz ‘večitih’ rivala, selektor je rekao:

“Igrali su protiv ekipa od kojih su realno bolji, mislim na Naftan i Valetu. Znajući da dolazim da ih gledam i da su tek postal reprezentativci, pomenuti igrači morali su da pokažu više i što se tiče želje i kvaliteta, a nisu u tome uspeli. Razgovaraću sa svima da vidim u čemu je problem. Po kvalitetu koji imaju, morali su da reše utakmice svojih klubova, a oni igraju koliko njima treba. To tako ne može, rekao sam im otvoreno. Čini mi se da se brzo zadovolje, naprave jedan dobar potez i onda ih nema deset minuta, a to u reprezentaciji ne može da prođe. Razočaran sam u njih”.

Mihajlović je potvrdio da će za utakmicu sa Republikom Irskom, 15. avgusta na “Marakani” pored Vladimira Stojkovića pozvati još neke igrače kojih zbog povreda nije bilo na turneji u maju i junu.

– “Pored Vladimira Stojkovića, planiram da pozovem i Miralema Sulejmanija i Miloša Ninkovića”, naglasio je Mihajlović.

Selektor je istakao i da se ne plaši reakcije navijača ukoliko Stojković bude branio na “Marakani”.

– “Ne plašim se, to bi trebalo Stojkovića pitati, jer on ide na teren, ne ja. Verujem u inteligenciju naših navijača i da će preći preko toga što je bilo. Stojković je kao golman jedan od najboljih, uz Brkića i Kahrimana, a reprezentaciji su takvi potrebni. Golmana Partizana ću zvati jer želim i njega da proverim, mada ga poznajem dobro, jer je već dugo u reprezentaciji, za razliku od Branimira Aleksića, Damira Kahrimana i Željka Brkića. Ako Željko bude standardan u klubu i dobro radio, imamo i njega, što je odlično za Srbiju”, istakao je Mihajlović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!