Mančini otpisao Nemanju Vidića!

Sve je izvesnije da će se Vidićeva epozida u Interu završiti već posle jedne sezone

Srpski fudbaler Nemanja Vidić naljutio je trenera Roberta Mančinija koji je izjavio da mu više neće davati šansu.

Mančini je razočaran Vidićevom nonšalantnošću tokom meča sa Seltikom u četvrtak u Ligi Evrope, kada je trener očekivao da se brzo spremi za izmenu.

– “Od Vidića sam tražio da se što pre zagreje kako bi ušao na teren, a on je iza gola krenuo laganim koracima, što je me strašno iznerviralo. Dok sam ja na klupi Intera, on više neće dobijati šansu, i o tome sam obavestio čelnike kluba”, rekao je Mančini.

Vidić od dolaska Mančinija retko igra, bio je rezerva i u Glazgovu, trener je želeo da ga uvede u igru, a onda ga je vratio na klupu.

– “On je prvo presporo nameštao kostobrane, a onda polako odšetao do mesta predviđenog za zagrevanje rezervnih fudbalera, što me je strašno iznerviralo. Odlučio sam da ga vratim na klupu i nisam hteo da izvršim izmenu. Preko nekih stvari ne mogu da pređem i stvarno mi nije jasno ponašanje tako iskusnog igrača u trenutku kad je trebalo da zameni Ranokiju zbog povrede u Glazgovu”, istakao je Mančini.

Mančini je već imao sličan problem sa jednim igračem, pre sedam godina takođe u Interu, tada je akter bio Luiš Figo, koji je posle eliminacije od Liverpula u Ligi šampiona retko bio na terenu.

Sve je izvesnije da će se Vidićeva epozida u Interu završiti već posle jedne sezone, te da će u junu tražiti novi klub u kojem će da okonča karijeru.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!