Malerozni Tomović pauzira mesec dana

Nenad Tomović povredio se u finišu prijateljskog meča Srbije i Izraela iako je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Magnetna rezonanca je potvrdila strepnje – Tomoviću je u Tel Avivu napukao mišić na levoj butini i moraće da pauzira narednih mesec dana.

“Ne mogu da verujem kakav sam maler, da mi se to desi kad sam počeo standardno da igram u klubu i kad sam se vratio u reprezentaciju”, rekao je Nenad Tomović za “Novosti”.

“Imam pukotinu na primicaču dužine dva i po centimetra i širine pet milimetara. Doktori kažu da ću moći na teren tek za mesec dana”, potvrdio je povredu Tomović.

Povredu nije prouzrokovao duel.

“Prilikom sprinta osetio sam jak bol. Pomislio sam da je grč. Nažalost, nisam bio u pravu. Očigledno da sam platio danak opterećenju, jer prošle godine u Đenovi gotovo uopšte nisam igrao, a sada u Lećeu na terenu sam po 90 minuta na svakoj utakmici”.

Trener Luiđi de Kanio, nije mogao da se pomiri s činjenicom da ostaje bez desnog beka u jeku borbi za opstanak.

“Razgovarao sam s trenerom, iznenađen je i razočaran što moram da pauziram. Ali, šta da se radi, povrede su sastavni deo fudbala”.

Tomović bi u slučaju da Leće ostane u Seriji A rado ostao na jugu.

“Super mi je u Lećeu, ljudi su po temperamentu bliži nama i više mi se sviđa nego u Đenovi. Pozajmljen sam na šest meseci, ali bih voleo da ostanem duže ako izborimo opstanak”.

Tomović je u Italiju otišao kao štoper, ali od dolaska u Leće svih sedam mečeva istakao se u ulozi desnog beka.

“Od dolaska u Italiju forsiraju me na desnoj strani i to mi odgovara. Pronašao sam se na poziciji beka, sviđa mi se što mogu da se često ubacujem napred. Počastvovan sam i selektorovim lepim rečima”, rekao je Tomović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!