Maksimoviću slomljena noga na treningu orlova

Stručni štab, igrači i cela fudbalska organizacija izrazila je žaljenje zbog toga i zaželela fudbaleru brz oporavak.

Fudbalski reprezentativac Srbije i centarhalf italijanskog Torina Nikola Maksimović doživeo je na sinoćnom treningu težu povredu, zbog koje je morao da se vrati u svoj klub.

Prema rečima tim menadžera nacionalnog tima Srbije Aleksandra Boškovića Maksimović je u jednom duelu doživeo povredu, koja će ga duže odvojiti od terena.

– “Lekarskim pregledom utvrđeno je da je Maksimović doživeo prelom baze pete metatarzalne kosti levog stopala. To je povreda koja iziskuje operativni zahvat”, rekao je Bošković, a prenosi zvaničan sajt FSS-a.

Prema rečima Boškovića Maskimović je vraćen u svoj klub i biće pod nadzorom tamošnjih lekara. Stručni štab, igrači i cela fudbalska organizacija izrazila je žaljenje zbog toga i zaželela fudbaleru brz oporavak.

– “Stav je stručnog štaba da nema potreba da se poziva novi igrač posle nezgode sa Maksimovićem. Članovi državnog tima nastavljaju sa pripremama za meč sa Jermenijom bez Maksimovića”, preneo je Bošković stav stručnog štaba.

Podsetimo, naši “orlovi” se trenutno spremaju za dve utakmice: u petak u Novom Sadu, bez prisustva publike igraju od 20.45 sa Jermenijom u kvalifikacijama za EURO2016, na koje Srbija više nema šanse da se plasira, dok tri dana kasnije gostuju Francuskoj, u prijateljskom duelu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!