Ljajić povređen, vraća se iz SAD

Ljajić je u Sjedinjene države otputovao rovit, pokušao da trenira, ali će ipak morati da se vrati i sanira povredu.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić će zbog povrede morati da napusti tabor Srbije u Njujorku i vrati se u Evropu kako bi nastavio oporavak u Italiji.

Ljajić je u Sjedinjene države otputovao rovit, pokušao da trenira, ali će ipak morati da se vrati i sanira povredu.

Fudbaler Rome tako je propustio prvu priliku da se nametne selektoru Ljubinku Druloviću kod kojeg je odigrao samo devet minuta, posle reprezentativne pauze uzrokovane odbijanjem da peva himnu dok je reprezentaciju vodio Siniša Mihajlović.

– “U poslednjem kolu osetio sam bol i na turneju sa Romom otputovao sam povređen. Lekarski tim pokušavao je da me osposobi, ipak procenjeno je da mi predstoji malo duži oporavak. Priključio sam se, ipak, reprezentaciji u Njujorku. Hteo da provedem bar malo vremena i da se o stepenu povrede konsultujem i sa našim lekarima. S obzirom na to da je samo konstatovana i potvrđena dijagnoza iz kluba, saglasili smo se da je najbolje da oporavak nastavim u Evropi”, rekao je Ljajić.

On je potom poslao reči podrške stanovništvu ugroženom u poplavama.

– “Zaista je bilo jako teško gledati katastrofu koja je pogodila Srbiju. Tom narodu bila je potrebna pomoć i podrška i sa tim treba da nastavimo. Pomogao sam koliko sam mogao, tako treba da postupi i svaki drugi građanin, u skladu sa mogućnostima. Drago mi je da smo, ipak, opet bili jaki i ujedinjeni u teškom trenutku”, dodao je Ljajić.

Srbija je u prvom meču savladala Jamajku rezultatom 2:1, a selektor Ljubinko Drulović istakao je da je pobeda mogla biti i ubedljivija.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!