Lazar Marković: Sam Bog nas je spasao, izbegli smo najgore!

Veliki zemljotres koji je u ponedeljak ujutru pogodio južne delove Turske, mimoišao je dva bivša fudbalera Partizana, Lazara Markovića i Marka Jevtovića.

Njih dvojica trenutno brane boje Gazijantepa iz istoimenog grada, koji je nažalost oštećen u velikoj meri, sa više hiljada ljudskih žrtava.

Srpski igrači su posle meča sa Antalijom u subotu dobili tri dana slobodno i sa još desetoricom igrača rešili su da ostanu na primorju i srećom su izbegli užase koji su pogodili grad u kome su trenutno naseljeni.

“Mi smo u redu, živi, zdravi, ali je jug Turske i grad u kome živimo i igramo – Gazijantep zadesila velika nesreća”, rekao je Marković za Telegraf.

I nastavio u istom tonu:

“Trenutno smo u Antaliji, samo sticajem okolnosti, jer smo posle utakmice dobili tri slobodna dana i odlučili da ostanemo sa porodicama ovde i tako smo u je još desetak saigrača, takođe sa familijama. Ostatak ekipe, momci koji su se vratili posle utakmice ili su u našem trening centru ili, pak, u kolima, na otvorenom i u kontaktu smo sve vreme”.

U Turskoj je potpuni haos I nista se za dalje ne zna.

“Svi su jako uplašeni, zapravo cela Turska strahuje. Eto, nekoliko minuta pre nego što ste me pozvali ponovo je u Gazijantepu bio jak potres, osetio se i ovde u Antaliji i sve što mogu da kažem je da mi je izuzetno žao nastradalih, tragedije koja se dogodila i solidarišemo se sa porodicama žrtava, turskim narodom koji proživljava ovu katastrofu. Nadam se da će se sve što pre smiriti i život koliko-toliko vratiti u normalu”.

“Vidite i sami šta se dešava, mediji, internet su prepuni užasnih slika iz Turske, vesti sustižu jedna drugu. Sam Bog nas je spasao, ne znam šta bih drugo rekao, jer mi je izuzetno žao kada čitam i gledam sve to iz Gazijantepa i ostalih gradova. Ne znamo još ništa ni u vezi sa daljim koracima, jer je cela Turska bukvalno “stala” zbog nesreće, čekamo i mi da nas obaveste šta i kako dalje”, zaključuje Lazar Marković.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!