Lane Jovanović: Liverpul je moja sudbina

Fudbaler Liverpula Milan Jovanović demantovao je za „Sport“ tvrdnje britanskih medija da će da napusti klub sa Enfilda u predstojećem prelaznom roku.

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović, koji je ispao iz prvog tima, a u poslednje vreme nije bio ni na klupi za rezerve, oštro je odbacio mogućnost da napusti Liverpul.

„Budalaštine ne zaslužuju komentar. Kontrola situacije je apsolutna, radim žestoko, čak i pojačavam ritam, nemam vremena da se bavim spekulacijama. Liverpul je moja sudbina“, rekao je Jovanović.

Jovanović je rekao da ne postoji problem sa menadžerom Rojom Hodžsonom, već da je Britanac taj koji odlučuje ko će da igra i da on to mora da poštuje.

„Odlično se osećam, snaga je na zaista zavidnom nivou, sa šefom imam dobre relacije. A zašto ne igram? Njegovo opredeljenje, on odlučuje. Znaju se pravila, ja sam tu da ih poštujem, da budem profesionalac od glave do pete, to i jesam, u svakom trenutku“, rekao je.

Krilni napadač reprezentacije Srbije rekao je da veruje da će se, pre ili kasnije, izboriti za minutažu.

„Sad nisam u prvom prstenu, možda ću biti u januaru, ako se to ne ostvari ni početkom 2011. godine, doći će i leto, pa zima… Verujem, naravno, u sebe i svoj kvalitet, verujem da ću češće igrati za ovaj veliki klub – zato sam i stigao na Ostrvo. Moj cilj je da ostavim trag u Premijer ligi“, rekao je Jovanović.

Jovanović je objasnio da ne postoji šansa da u skorije vreme napusti Enfild.

„Nikada se nisam zadovoljavao prosečnim, neću ni sada, ni ubuduće. Fudbal je igra u kojoj mogu mnogo da pružim. Da se ne zaboravi, da je sve tako prosto oko transfera, da se odlazi kako se kome ćefne, ugovori se ne bi potpisivali na tri godine nego na šest meseci. Liverpul je kuća u koju sam se uselio prošlog juna i nadam se da ću u njoj ostati do kraja karijere. Na zadovoljstvo svih strana. Interesuje me samo Liverpul“, zaključio je Jovanović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!