Krstajić: Dao bih ostavku da smo poraženi od Nigerije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odgovarao je na pitanja čitalaca “Sportskog žurnala”, a kroz odgovore je otkrio i u kom slučaju bi napustio mesto na klupi “Orlova”.

Srpski tim je u prvoj pripremi za Svetsko prvenstvo u Rusiji ove godine poražen od Maroka 2:1, a zatim je ostvario trijumf nad Nigerijom 2:0.

“Podneo bih ostvaku da smo izgubili od Nigerije”, odgovorio je kratko Krstajić na jedno od pitanja.

On je prokomentarisao i igru “Orlova” na prve dve provere za Svetsko prvenstvo, koje je na programu od 14. juna do 15. jula.

“Zadovoljan sam, te dve utakmice su pokazale šta možemo, a šta ne, šta moramo da popravimo da bismo bili pravi u Rusiji. I prva utakmica koju smo izgubili pokazala je dobre i loše stvari, druga je bila odlična, mislim da smo mogli još bolje. Radićemo na tome da poboljšamo igru i u napadu i u odbrani”, rekao je Krstajić za “Sportski žurnal”.

Jedno od neizbežnih pitanja bilo je i da prokomentariše odnos sa Branislavom Ivanovićem, koji je kapitensku traku predao Aleksandru Kolarovu.

“Rekao sam već nekoliko puta da među nama nema problema, ni sujete. U sportu je tako, svi treneri koji dolaze imaju svoju viziju i tu nema ljutnje. Ne vidim zašto Bane ne bi putovao sa nama u Rusiju, ako bude zdrav i ako bude igrao u Zenitu”, objasnio je selektor Srbije.

Srbija će se na Svetskom prvenstvu takmičiti u grupi sa Kostariko, Švajcarskom i Brazilom.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!