Kolarov tri nedelje van terena

Zbog udarca u članak na meču protiv Totenhema, Aleksandar Kolarov će morati da pauzira dve, tri nedelje.

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Kolarov debitovao je za Mančester siti na startu nove sezone u Premijer ligi protiv Totenhema, ali neće ga pamtiti po dobrom.

Već u desetom minutu dobio je jak udarac u članak, a potom je u poluvremenu morao da napusti teren. Prve prognoze kažu – pauza od dve, tri nedelje.

“Dobio sam strahovit udarac đonom u spoljnu stranu zgloba, ali mu nisam pridavao veći značaj i nastavio da igram do poluvremena, iako sam osećao bol. Kada sam u svlačionici skinuo kopačku, noga je odmah ‘buknula’, tako da nisam mogao da nastavim meč. Žao mi je što debi neće ostati u lepoj uspomeni”, rekao je Kolarov listu “Politika”.

Prve prognoze nisu optimističke, pregled magnetnom rezonancom pokazao je da su pukla dva ligamenta, tako da srpskom internacionalcu predstoji najmanje dve, tri nedelje pauze.

“Idem u London na specijalističke preglede. Videćemo šta će biti. Postoji mogućnost i da odem u Italiju na preglede i terapiju. Otok je još tu. Mogu da hodam, ali hramljem”, kaže Kolarov.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!