Kokeza: Indirektno sam se mešao u rad Krstajića

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza u razgovoru za Sportski žurnal govorio je o brojnim temama vezanim za srpski fudbal.

On se dotakao i sukoba između selektora Srbije Mladena Krstajića i fudbalera Luke Milivojevića. 

“Moram da priznam da se jednom jesam indirektno mešao u rad selektora, i to u dogovoru sa sportskim direktorom Darkom Kovačevićem. Obojica smo bili mišljenja da Krstajić kao selektor treba da proguta knedlu i da zajedno s Markom Pantelićem ide u London i razgovara s Lukom Milivojevićem o eventualnom povratku u reprezentaciju. Iz današnje perspektive, kad su se Kovačević, Pantelić i Krstajić vratili iz Londona i rekli mi da iz ovog ili onog razloga Milivojević ne želi da igra za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor, sam sebi sam rekao da je moja jedina greška što sam zajedno s Darkom Kovačevićem indirektno uticao na Mladena Krstajića da ide i obavi taj razgovor u Londonu“, rekao je Kokeza, a potom prokomentarisao i slučaj Marka Grujića koji je demantovao da je odbio da igra za mladu reprezentaciju Srbije.

„Moram da naglasim da mi je Goran Đorović u razgovoru pre nekoliko dana rekao da njemu Marko Grujić nikad lično nije izgovorio reči, ja neću da igram za mladu reprezentaciju. Ali činjenično je stanje da mu se nije javljao na telefon pred važnu kvalifikacionu utakmicu, kao i taj dopis Herte odnosno zahtev da se oslobodi igranja za reprezentaciju kako bi se adaptirao na novu sredinu, pa vi zaključite da li je on odbio da igra ili nije. Zaključak ljudi iz Saveza, među kojima su pre svih Darko Kovačević, Marko Pantelić i Nenad Bjeković jeste da on nije hteo da igra za mladu reprezentaciju, a svako može da tumači kako mu odgovara i kako želi“, rekao je između ostalog Kokeza.

Izvor:
Sportski žurnal, Sport Klub
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!