Katai: Tim diše kao jedan, želimo u Ligu šampiona

Katai ističe da je zbog tog cilja izuzetno važno što je na mesto trenera doveden Dejan Stanković.

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai svestan je da će crveno-belima biti teško da obezbede mesto u Ligi šampiona, ali ističe da niko ne odustaje od tog cilja.

Katai se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu, pošto je dobio otkaz u LA Galaksiju.

“Izuzetno lepe emocije i uspesi vezuju me za moj klub. Znam koliko je Zvezda veliki klub, kao i da svake godine ima najveće moguće ambicije, a vidim da smo svi u ekipi spremni da ih ostvarimo. Na treninzima vlada fenomenalna energija. Osećam da tim diše kao jedan što je jedan od ključnih preduslova za ostvarivanje uspeha”, istakao je Katai.

Iskusni fudbaler nada se učešću u Ligi šampiona.

“Crvena zvezda svake godine pred sebe postavlja kao cilj duplu krunu i učešće u Evropi. Naravno, glavna ‘meta’ je Liga šampiona, iako će biti veoma teško. Ovi momci su pokazali u prethodnim sezonama da imaju kvalitet, a sada očekujem da zajedničkim snagama ostvarimo još veće uspehe. Zbgo čitave situacije sa koronavirusom promenjen je format takmičenja, ali se mi nećemo mnogo obazirati na to. Pravila igre su jasna, a na nama je da im se što bolje prilagodimo i ostvarimo uspehe”.

Katai ističe da je zbog tog cilja izuzetno važno što je na mesto trenera doveden Dejan Stanković.

“Na tom putu mnogo će nam pomoći Dejan Stanković, jedan od legendi našeg kluba i srpskog fudbala. Od njega svaki igrač ima šta da nauči, a dopada mi se način na koji bogato iskustvo iz igračkih dana prenosi na nas. Svakako su njegova i energija stručnog štaba snažan vetar u leđa nama igračima”, zaključio je Katai.

Izvor:
FK Crvena zvezda
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!