Karadžić: Vučić i Nikolić nisu dali da odem!

Karadžić je ponovio da nema nameru da se ponovo kandiduje kada mu sledeće godine istekne mandat.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da mu premijer Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić nisu dali da ode kada je hteo da se povuče sa funkcije predsednika.

Karadžić je u intervjuu za novogodišnji broj magazina NIN kazao da je prvi put hteo da ode sredinom 2013. godine, ali su protiv toga bili Vučić, tada potpredsednik Vlade, i predsednik Srbije Nikolić.

On je kazao da se s njima sastao da bi FSS uz pomoć države što bolje organizovao meč sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

– “Bilo je reči i oko mog bitisanja na funkciji predsednika. Tada sam prvi put rekao da sam spreman da odem u svakom trenutku… Rekli su: ‘Za sada ne, videćemo na kraju godine’. I evo prošla je ta 2013, evo je i 2015. godina”, citirao je NIN Karadžića.

On je ponovio da nema nameru da se ponovo kandiduje kada mu sledeće godine istekne mandat.

– “Najkasnije do kraja 2015. odlazim. Možda i ranije ako neko ponudi boljitak”, rekao je Karadžić.

Karadžić je izneo i da je ostavku nudio i nakon skandala prekida utakmica u Đenovi protiv Italije, i utakmice u Beogradu protiv Albanije, ali je Izvršni odbor FSS oba puta to odbijao.

Predsednik FSS ocenio je da je privatizacija jedino rešenje za srpske klubove.

– “Šta mogu da kažem za ljude koji su vodili klubove, a sada su milioneri? Njima ne odgovara privatizacija, zatečeno stanje im omogućava da kradu”, rekao je Karadžić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!