Karadžić: Rat sa Antićem je tek počeo

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je da bi spor sa Radomirom Antićem mogao iz Švajcarske uskoro da se preseli pred sud u Srbiji.

Antić je prošlog septembra otpušten sa mesta selektora Srbije, zbog čega je pravdu potražio na Sudu za arbitražu u sportu, gde je i dobio spor, da bi FSS potom podneo tužbu protiv njega pred domaćim sudom.

– “I dalje smo u sporu sa Antićem koji je zaobišao mnoge instance i išao direktno na sud u Lozani. Mi smo se, naravno, žalili švajcarskom sudu mada smo svesni da on u 80 odsto slučajeva potvrđuje odluku TAS. Međutim, nas ohrabruje što je FIFA odustala od realizacije odluke na štetu FSS. Uvereni smo da će poslednju reč ipak dati srpsko pravosuđe”, naglasio je Karadžić

– “Antić je srpski državljanin, bar se tako predstavlja, pa je normalno da krajnja istanca bude u Srbiji. Ako odluka švajcarskog suda bude na našu štetu, onda bi naši sudovi trebalo i da izvrše realizaciju, a tada ćemo se njima i obratiti. Ništa nije gotovo”.

Karadžić je najavio i još neke tužbe protiv bivšeg selektora i postavio još neka pitanja.

– “Ni mi ne sedimo skrštenih rulu i sigurno ćemo protiv Antića pokrenuti neke druge sporove. Čudno je da Antić, ne računajući selektoravanje u Srbiji, deset godina ne radi i ne može da se zaposli. Valjda zbog toga jedini izvor prihoda traži u domovini”, istakao je Karadžić.

Antić je u septembru prošle godine smenjen sa mesta selektora, a godinu dana kasnije Sud u Lozani doneo je odluku da je FSS dužan da mu isplati više od dva miliona evra. Vladajuće telo srpskog fudbala odmah potom je podnelo tužbu protiv Antića pred domaćim sudom jer je kršio marketinške ugovore Saveza.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!