Karadžić ipak u petak na Marakani

Predsednik FSS poziva simpatizere “orlova” da optužbe na račun rukovodstva ostave za neku drugu priliku. “Ko god bude prozivao pojedince ne misli dobro reprezentaciji” smatra Karadžić.

Iako je bilo najavljeno da neće bodriti reprezentaciju Srbije u duelu sa Belgijom, u kvalifikacijama za SP 2014. Tomislav Karadžić, predsednik nacionalnog Fudbalskog saveza potvrdio je Sportskom žurnalu da će biti u petak u svečanoj loži Marakane.

“Rekao sam selektoru Mihajloviću u jednom razgovoru da možda neću doći na Marakanu. Mislio sam da neće biti dobra atmosfera, da golman Stojković neće biti ispraćen kako treba, sve bi to moglo negativno da utiče na igrače”, priznao je Tomislav Karadžić otkrivši da mu ne smetaju skandiaranja sa tribina.

“Navikao sam se na tu pesmicu, čini mi se da koliko god to da pevaju utvrđuju gradivo. Ne bi smeli da zaborave to. Mene u principu ne dotiče, jer znam ko mi to upućuje, ali isto tako znam i svoju poziciju, znam svoj moral i na to se ne bih više vraćao”.

Upitan zašto mu navijači skandiraju “Tole lopove” i “šta je ukrao” prvi čovek FSS odgovara.

“Ta pesma, “Tole lopove ukrao si nam titule” se prvi put čula na jednoj kup utakmici. E ono “ukrao si nam titule” je otpalo, pa sam sada lopov opšte prakse. Sada niko ne zna šta sam ukrao, a vidim da me neki ljudi brane i pitaju isto. Ništa od toga nije istina. Lopovima nije mesto na slobodi”, podvukao je Karadžić.

Na konstataciju da bi i na u petak Marakani mogao da se suoči sa istim prozivkama, Karadžić replicira:

“Ko god bude prozivao pojedince ne misli dobro reprezentaciji. Biće prilike da se predsednik i rukovodstvo optužuju. Ima još puno utakmica domaćih i stranih, ali je moja molba da ovu preskoče. U svakom slučaju, dolazim na utakmicu i nadam se dobroj atmosferi”, naglasio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Karadžić je istakao da ne favorizuje ni jedan klub i da navijači Crvene zvezde nemaju razloga da ga smatraju neprijateljem.

“Ja sam njihov i prijatelj kluba”, tvrdi predsednik FSS:

“Svi u FSS jedva čekamo da Zvezda dostigne vrh evropskog fudbala, da se što pre oporavi. Naš potez da pustimo selektora mladih, Aleksandra Jankovića, da dođe na mesto šef struke crveno-belih i neki drugi naši potezi govore o drugom zaključku koji realni navijači Crvene zvezde, a njih je najviše, traba da imaju u vidu”, smatra Tomislav Karadžić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!