Juventus neće prodati Krasića ispod cene

Juventus neće prodati Krasića ispod cene, rekao je Borozan i podsetio da su crno-beli iz Torina za Krasićev dolazak leta 2010. godine moskovskom CSKA platili 15,5 miliona evra

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Krasić ima zeleno svetlo uprave Juventusa da promeni sredinu, ali samo pod uslovom da novi klub plati adekvatno obeštećenje.

Menadžer Vlado Borozan, koji je saradnik Krasićevog menadžera Dejana Joksimovića, rekao je da uprava Juventusa planira u najmanju ruku da vrati uloženi novac.

– “Juventus neće prodati Krasića ispod cene” rekao je Borozan i podsetio da su crno-beli iz Torina za Krasićev dolazak leta 2010. godine moskovskom CSKA platili 15,5 miliona evra.

Posle odlične prve sezone u kojoj je na 44 utakmice postigao devet golova, Krasić je od dolaska Antonija Kontea na mesto trenera odigrao samo devet mečeva i postigao jedan gol. U poslednje vreme uglavnom mečeve Juventusa posmatra sa tribina.

Krasić je zimus odbio prelazak u Totenhem, a spominjala se i mogućnost odlaska u Čelsi.

– “Jedina opcija koju smo imali u januarskom prelaznom roku bio je Lacio, ali oni su insistirali na pozajmici i od toga nije bilo ništa”, rekao je Borozan.

Krasić ugovor sa Juventusom ima do leta 2014. godine.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!