Jovanović potvrdio prelazak u Liverpul

Reprezentativac Srbije tako je demantovao pisanje engleskih medija, koji su poslednjih nedelja navodili da je Jovanović sa Liverpulom potpisao samo predugovor. 

Fudbalski reprezentativac Srbije Milan Jovanović rekao je da će karijeru nastaviti u engleskom Liverpulu, bez obzira što je klub napustio menadžer Rafa Benites.

Jovanović je upravo na Benitesovo insistiranje potpisao ugovor sa najtrofejnijim engleskim klubom.

“Idem u Liverpul, sa kojim sa potpisao trogodišnji ugovor. Ponavljam, nije u pitanju predugovor, već pravi ugovor. Odlazak Benitesa nema nikakve veze sa tim. Bio sam u kontaktu sa upravom Liverpula i ne postoje nedoumice”, rekao je Milan Jovanović.

Reprezentativac Srbije tako je demantovao pisanje engleskih medija, koji su poslednjih nedelja navodili da je Jovanović sa Liverpulom potpisao samo predugovor, kao i da odlazak Benitesa znači da će srpski fudbaler potražiti drugi klub.

Jovanović je rekao da ne očekuje probleme sa dobijanjem britanske radne dozvole.

“Sve je u redu, ispunio sam uslov, odigrao sam više od 75 odsto utakmica u seniorskoj reprezentaciji. Nakon dobijanja radne dozvole počeću da tražim kuću u Liverpulu. Sredinom jula, 14. ili 15, priključiću se priprema kluba u Švajcarskoj”, rekao je popularni Lane.

“Počeo sam, inače, da radim samostalno, jer želim da dodjem spreman i potvrdim da zaslužujem mesto u ekipi”, dodao je Milan Jovanović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!