Jorgačević opljačkan i izrešetan

Teška nedelja za golmana srpske reprezentacije!

Golman reprezentacije Srbije Bojan Jorgačević u sredu uveče dobio je, konačno, priliku da debituje za naš nacionalni tim protiv Bugarske, ali dok je on u Sofiji uspešno hvatao lopte, njegov stan u Gentu posetili su „nezvani gosti“. Srećom, njegova supruga i dve kćerkice u trenutku provale nisu se zatekle kući, tako da nisu imale blsiki susret sa provalnicima.

– Kuća mi je kompletno opljačkana! Saznao sam za to kada sam sleteo u Sofiju gde sam se priključio ostalim reprezentativcima Srbije – rekao je belgijskim novinarima Jorgačević, a prenosi Kurir.

Iako je pred utakmicu imao razloga da bude uznemiren, po odbaranama protiv Bugara nije se moglo zaključiti da je zbog nečega nervozan. Jorgačević ne žali za ukradenim stvarima koliko za dragim uspomenama, kojih, takođe, više nema.

– Niko mi neće nadoknaditi fotografije sa mojom porodicom. U laptopu su ostale fotografije sa poslednjeg rođendana moje kćerkice, a to je nešto što ne mogu nigde da kupim. Od naredne plate čuvar mreže Genta moraće da obnovi odeću i tehniku u kući.

– Čuo sam se sa suprugom odmah nakon sletanja u Sofiju. Ona mi je rekla da nam je kuća potpuno opljačkana i bila je veoma uznemirena. Lopovi su odneli sve što je iole vredelo: nestali su garderoba, nakit, kamera, kamkorder i laptop računari, ali me najviše boli što su lopovi uzeli slike. Ne znam kako ću vratiti te uspomene – zaključio je Jorgačević.

Golman srpske reprezentacije je inače za vikend primio četiri gola u duelu sa Vesterlom, ali prema izveštajima belgijskih medija ne snosi krivicu ni zajedan, jer je bio prepušten protivniku i uspavanoj odbrani Genta. Utakmica je završena rezultatom 4:4, mada je Gent vodio sa čak 3:0!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!