Janković odstranio četvoricu ‘Orlića’

Zbog noćnog provoda iz mladog nacionalnog tima Srbije odstranjeni su Vujadin Savić, Danijel Aleksić, Marko Šćepović i Aleksandar Miljković, piše Sport.

Mlada reprezentacija Srbije igra u utorak sa Ukrajinom prijateljsku utakmicu u Novom Sadu a četvorica igrača su van tima zbog incidenta u noći između nedelje i ponedeljka.

– “Tačno je da četvorica fudbalera koje ste naveli više nisu sa reprezentacijom. Samim tim neće konkurisati za sastav za meč sa Ukrajinom. To što su uradili nije toliko strašno, štaviše, svojstveno je njihovim godinama. Ali, morali su da budu sankcionisani, jer su se oglušili o disciplinu, koja je osnova grupe.”

– “Ne mogu više detelja da vam kažem. Neke stvari jednostavno moraju da ostanu i budu rešene u svlačionici. Mora da se zna red i poštuje dres nacionalnog tima, jer smo svi na veoma važnom zadatku da Srbiju odvedemo na Evropsko prvenstvo,” rekao je za Sport Aleksandar Janković.

Sve se dogodilo dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, kada su se, između ostalih, igrač Bordoa Vujadin Savić, Danijel Aleksić iz Grojter Firta, Marko Šćepović i Aleksandar Miljković iz Partizana oglušili o plan i program rada i ostali budni do ranih jutarnjih časova, iako je ‘povečerje’ bilo određeno tačno u ponoć, piše Sport.

‘Osumnjičen’ je bio i stariji od braće Šćepović, Stefan, ali se na snimku nije videlo da li je zaista i on bio deo grupe. Uz to su i ostala četvorica momaka posvedočila da fudbaler Kortrajka nije zgrešio, pa je izbegao kaznu.

Selektor Janković je obevešten o slučaju, sve je proverio na hotelskim kamerama, piše Sport, i eliminisao četvoricu fudbalera iz sastava za prijateljski meč sa Ukrajinom.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!