Ivanović: Navijači, i od vas mnogo zavisi!

Mi treba da vratimo poverenje, a to ne može preko noći. Ako ne bude protiv Austrije nadam se da će na sledećoj biti puna Marakana”, zakljičio je Ivanović.

Branislav Ivanović postigao je gol u Kišinjevu, u utakmici u kojoj nije bilo previše trzavica, pa momci imaju snage da već u nedelju uveče napadnu Austrijance svom snagom.

Moldavskih 0:3 dobijaju na značaju, kada su “orlovi” u pitanju, ne samo zbog toga što je ekipa bila sigurna i efikasna, što su osvojena prva tri boda, već i zbog toga što za trijumf u Kišinjevu nije morao da bude “preoran” teren.

To je primetio i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, strelac jednog od golova na “Zimbru” stadionu.On je izjavio da pobeda u Moldaviji odmah ide u arhivu i istakao da ekipa želi da pobedi Austriju u utakmici koja bi mogla da “prelomi” kvalifikacije.

– “Otvorili smo nervozno, mada smo gledali njihovu utakmicu protiv Velsa i znali smo da će u prvih 15 minuta izaći visoko, sa presingom. Nismo se najbolje snašli, ali kada je posle njihove greške stigao prvi gol bilo je lakše jer mi uvek pričamo o tome da prvi gol promeni ceo tok utakmice, rastereti se ekipa, posle smo dali i drugi i bili smo dominantni do kraja”, rekao je Ivanović novinarima u Kišinjevu.

On je dodao da je na poluvremenu bio dogovor da se što pre reči meč.

– “Dogovorili smo se da još dignemo ritam, damo treći i izbegnemo pritisak. Treba da budemo zadovoljni i da se što bolje pripremimo za Austriju, utakmicu koja je po mom mišljenju jedna od najvažnijih u celom ciklusu. Ova utakmica prikazala je snagu i dobar pravac ove ekipe, ali mislim da treba što pre da je arhiviramo. Dobra stvar je što nije bilo velikih turbulencija i trzavica, što se nismo previše potrošili i mislim da smo sačuvali dosta snage za Austriju”.

Prema njegovim rečima utakmica protiv Austrije biće uzbudljiva.

– “Znali smo da će naša grupa biti izjednačena i nadam se da će tako biti do kraja. Probaćemo da iskoristimo domaći teren, da budemo skoncentrisani, ali nijednog trenutka ne smemo da pomislimo da je ta utakmica lakša za nas, nego za njih. Naprotiv, mislim da je njima posle remija kod kuće sa Velsom sada lakše i da mogu na strani da odigraju rasterećeno. Mi moramo da odigramo čvrsto, oni su kvalitetan tim i očekujem uzbudljivu utakmicu”, istakao je Ivanović i konstatovao da mu 12. gol za reprezentaciju znači na planu samopouzdanja, ali da je najvažnije da smo pobedili i da se skoncentrišemo na Austriju.

Navijači, i od vas mnogo zavisi!

– “Nadam se da smo ovom pobedom uradili onaj minimum koji se od nas očekuje, pobeda i da ljudi vide pomak i nadam se da će prepoznati našu želju i doći na meč sa Austrijom. Mi treba da vratimo poverenje, a to ne može preko noći. Ako ne bude protiv Austrije nadam se da će na sledećoj biti puna Marakana”, zakljičio je Ivanović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!