Ivan Radovanović prešao u Kjevo

25-godišnji Radovanović se već priključio novim saigračiuma na pripremama

Srpski fudbaler Ivan Radovanović od naredne sezone će igrati za Kjevo, pošto je klub iz Verone otkupio njegov ugovor sa Atalantom, čiji je igrač bio pet i po godina, ali je veći deo tog perioda proveo na pozajmicama prvo u Pizi, a potom i Bolonji i Novari. Sada je prezadovoljan transferom u redove Kjeva i veruje da će konačno dobiti pravu priliku da pokaže šta zna i ume.

– “Nisam želeo da produžim ugovor sa Atalantom, posle pet i po godina želeo sam klub koji će mi dati pravu priliku. Mogao sam da biram između još dva kluba, ali sam se odlučio za Kjevo”, rekao je Radovanović.

25-godišnji Radovanović se već priključio novim saigračiuma na pripremama i oni su ga odlično prihvatili.

– “Mislim da je Kjevo ono što mi je najviše trebalo u ovom trenutku. Pokazali su mi poverenje time što su otkupili ceo moj ugovor od Atalante. Konkurencija je, kao i u svakom klubu u Italiji, velika. Radi se zaista o kvalitetnim igračima, ali to je ono što i svakom fudbaleru treba kako bi dao svoj maksimum na svakom treningu, na svakoj utakmici”, naglasio je Radovanović.

Radovanovićev novi klub je prošlu sezonu u Seriji A završio na 12. mestu. Ove godine nema veće ambicije, ali glavni ciljevi, ipak, postoje.

– “Ambicije kluba su da ostanemo u Seriji A i pokušaju da afirmišu što veći broj mladih igrača. Pričao sam sa trenerom, od mene se očekuje da dam svoj maksimum i pomognem ekipi. Sigurno je da sam se odlučio za Kjevu jer ću imati veću priliku da igram u kontinuitetu”, istakao je srpski fudbaler.

Radovanović je ponikao u Partizanu, ali se među ‘crno-belima’ nije zadržao puno I klub je napustio već sa 19 godina, posle jedne polusezone provedene u Smederevu na pozajmici. Od januara 2008. godine je bio igrač Atalante, za koju je odigrao 26 utakmica.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!