Irci ne žele pred praznim tribinama?!

Fudbalski savez Severne Irske najavio je protest zbog toga što će se meč protiv Srbije u Beogradu igrati pred praznim tribinama.

Srbija će zbog divljanja huligana u Đenovi i odluke UEFA 25. marta dočekati Severnu Irsku pred praznim tribinama.

– “Odluka da će se utakmica u Srbiji igrati bez gledalaca je veliko razočaranje za naše navijače. Kaznu će indirektno snositi i oni, što ne možemo da prihvatimo. Spremili smo da pošaljemo protest UEFA”, rekao je za „Belfast telegraf“ izvršni direktor irskog saveza Patrik Nelson.

I predstavnik Saveta navijača Severne Irske, Gari Mek-Alister, kaže da je teško pomiriti se sa ovom odlukom UEFA, koja je uznemirila i naljutila sve fanove reprezentacije.

Dok bi Irci da već „sutra“ dođu u Beograd i bodre svoju selekciju i ne zanima ih kakva će biti reakcija naših navijača, Italijane još jedino zanima kako će njihove zvezde „preživeti“ Beograd kada dođu na revanš Srbiji (7. oktobar 2011).

Svuda se ponavlja samo izjava predsednika fudbalskog saveza Antonela Valentinija da je Disciplinska komisija „prepoznala i uvažila trud Italijana, koji su učinili sve da utakmica protekne u najboljem redu“.

Za to vreme, u Sloveniji nema reakcija na odluku UEFA. Prenesena je osnovna informacija, da je meč registrovan sa rezultatom 3:0, ali iako takav epilog itekako dotiče i „janeze“, oni su okrenuti nekim drugim dešavanjima iz domaćeg fudbala.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!