IO FSS: Ćurčić i zvanično selektor Orlova?

Očekuje se da Izvršni odbor FSS prihvati predlog potpredsednika Miloševića da Radovan Ćurčić preuzme A reprezentaciju. – Potreban nam je novi sistem takmičenja

Danas će u Staroj Pazovi (17h) biti održana sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj se očekuje da članovi ovog odgovornog tela prihvate predlog potpredsednika Save Miloševića da Radovan Ćurčić na klupi našeg nacionalnog tima zameni Dika Advokata.

Nema sumnje, s obzirom da je predsednik Tomislav Karadžić istakao da Milošević ima odrešene ruke da što pre pronađe najbolje moguće rešenje, a da je izbor pre nekoliko dana i definitivno pao na selektora naše mlade reprezentacije, da će Izvršni odbor prihvatiti taj predlog.

Na sastanku u Staroj Pazovi će između ostalog biti reči u vezi propozicija takmičenja u Kupu Srbije i prvenstvima mlađih kategorija. Takođe bi bilo dobro da se razgovara i o sistemu takmičenja u prvenstvu, s obzirom da je zimska pauza kod nas predugačka, posebno u Prvoj i Trećoj ligi, gde traje puna četiri meseca. Kako je moguće da igrači održe formu u takvim uslovima, pa se onda pitamo gde nam je kvalitet. Ispada da u godinu dana fudbaleri imaju pauzu i više od šest meseci. Pošto se prošlog vikenda završilo takmičenje u Prvoj i Trećoj ligi, lopta će se ponovo zakotrljati tek 14.marta sledeće godine!

Inače, u FSS koji zapošljava veliki broj radnika, uskoro će uslediti reorganizacija. Sasvim logičan potez s obzirom da pojedinci obavljaju i po nekoliko poslova, guraju glavu i gde treba i gde ne treba. Ima i onih čiji je učinak ispod svakog nivoa.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!