Fudbaleri A tima žele da zaigraju za omladinsku reprezentaciju

Reprezentativci maštaju o pozivu selektora Drulovića

Standardni članovi A reprezentacije izjavili su, nakon velikog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije Srbije i osvajanja titule na upravo završenom prvenstvu Evrope u Litvaniji, da se nadaju pozivu selektora Drulovića za neku od narednih utakmica omladinaca.

Većina članova najbolje selekcije naše zemlje ističe da bi poziv za omladinsku reprezentaciju za njih bio velika čast i motiv da nastave sa dobrim partijama u svojim klubovima i A selekciji.

Ubojiti napadač Partizana i jedan od najstandardnijih igrača A tima Marko Šćepović, izjavio je da bi igranje za omladinsku reprezentaciju za njega predstavljalo ostvarenje snova jer bi konačno mogao da zaigra na nekom velikom takmičenju.

– “Od kada sam pogledao finale omladinaca maštam o pozivu selektora Drulovića jer nema veće časti za svakog igrača od igranja u dresu prvaka Evrope. Daću sve od sebe da igrama u Partizanu i A selekciji zaslužim svoje mesto na spisku omladinske reprezentacije i da konačno uverim sve kritičare da imam kvalitet za omladince” – rekao je Šćepović.

Selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović je ovim povodom izjavio da u A selekciji ima dobrih igrača, ali da, osim u pevanju himne, ne vidi kako bi neko od njih u ovom trenutku mogao da pomogne njegovom timu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!