FSS suspendovao Mudrinskog i Ninkovića na godinu dana

Igrači su kažnjeni sa po godinu dana zabrane igranja u svim nacionalnim selekcijama

 Disciplinska komisija FSS, kojom je predsedavao prvi čovek tog tela, Slobodan Pajović, odredila je kazne učesnicima incidenta u Kruševcu, posle meča mladih reprezentacija Srbije i Engleske

Članovi Disciplinske komisije su, od četvrtka 18. oktobra kada je održana Vanredna sednica tog tela, na kojoj su po službenoj dužnosti zatražene izjave igrača i članova mlade reprezentacije do danas, pogledali sve prikupljene televizijske snimke tuče u kojoj su učestvovali predstavnici obe ekipe, snimke sigurnosno–bezbedonosnih kamera, dostavljene fotografije i proučili pristigle izjave svih članova naše selekcije.

Posle sprovedene istrage po hitnom postupku izrečene su sledeće kazne:

– Igrači mlade reprezentacije Srbije Nikola Ninković i Ognjen Mudrinski kažnjeni su sa po godinu dana zabrane igranja u svim nacionalnim selekcijama.

– Članovi Stručnog štaba Srđan Maksimović (trener golmana) i Andreja Milutinović (kondicioni trener) kažnjeni su sa po dve godine zabrane rada u svim nacionalnim selekcijama.

Po završetku sednice, predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović je izjavio:

– Pomenuti igrači i članovi Stručnog štaba naše mlade reprezentacije su kažnjeni zbog kršenja Etičkog kodeksa FS Srbije, čime su narušili osnovne principe i postulate fer–pleja. Kao što smo i obećali, članovi Disciplinske komisije su obavili brzu, ali potpunu istragu, nezavisno od postupaka koji će biti vođeni pred organima UEFA i tužilaštva naše zemlje.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!